Книги з планети дитинства

27.03.2015 13:41

 

    У рамках Тижня дитячого читання 26 березня в районній бібліотеці для дітей відбулося свято  "Книги з планети дитинства".

    Захід проводився у формі літературного квесту. Юні читачі мандрували «Лісом, небом, водою» -  пригодницько-фантастичним романом, написаним сучасним українським письменником Сергієм Оксеником. Під час подорожі діти демонстрували свої знання українських символів, міфів та легенд, біографії рідного краю, відповідали на питання  вікторини-веселини. Учасники літературної гри з великим захопленням успішно проходили кожен її етап, адже їм дуже хотілося допомогти головному герою книги знайти те, що допоможе повернути в його рідне село здорове, веселе, щасливе життя...

    Майстерно вплетені до сценарію гарні поетичні рядки, відео, музика, пісня  допомагали присутнім більш глибше і емоційніше сприйняти важливу ідею заходу - любити, цінувати, берегти навколишній світ.

      З привітальним словом до поціновувачів книги  звернулася провідний спеціаліст відділу культури і туризму Бердичівської райдержадміністрації Ольга Романівна Шевчук. Вона вручила грамоту кращій читачці районної бібліотеки для дітей Діані Денисюк.

    Це бібліотечне свято ще раз підтвердило, що Книга - незамінний засіб єднання, спілкування, розвитку. 

 

 



 

 

     

—————

Назад