Про чудову пресу на всі інтереси

05.12.2014 11:33

    З метою розширення знань молодших школярів про дитячу періодичну пресу та формування читацьких інтересів 4 грудня для учнів 3-А та 3-Б класів Гришковецької гімназії була проведена інформаційно-пізнавальна година "Про чудову пресу на всі інтереси".

    Бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Олена Анатоліївна Грищук зробила огляд журналів, які надходили в бібліотеку впродовж 2014 року.

    Діти з великим захопленням розглядали різнобарвні сторінки журналів "Смайлик", "Щедрику-Ведрику", "Жирафа-Рафа","Диво-деревце", Шишкин ліс".    

    "Чарівна принцеса", "Барбі", "Жасмин" вабили дівчаток розмаїттям одягу, поробок, прикрас. Такі журнали можуть зробити яскравим дозвілля кожної маленької леді, розвинути її творчі здібності та естетичні смаки, допомогти стати романтичною та сучасною.

    З журналу "ЗІН" діти вичитували цікаві факти про тварин та рослин , з "Барвінком" гостювали в країні "Мудрагелії"та зазирали у "Веселий кіш", з"Кенгуру" розгадували ребуси, виконували логічні завдання та грали у флеш-ігри...

   В кінці заходу діти пересвідчились, що оповідки, притчі, легенди та інші твори, які публікуються в пресі, не тільки зацікавлюють, а й формують позитивні риси характеру, розвивають інтелект.









 

 

—————

Назад