Сімейне конкурсно-розважальне свято "Зима-чарівниця, щедра святами та дивами..."

16.12.2015 14:53

    Напередодні  новорічних  свят усі діти, а іноді  й дорослі, мріють хоч на годинку потрапити в зимову казку. Але частіше така  мрія виникає тоді, коли на календарі середина  грудня, а справжньою зимою навіть не пахне. Та для тих, хто вірить в чудеса і вміє їх наближати, бажання зустрітися з Зимою – не проблема.

    Зима-чарівниця 15 грудня вже  завітала в районну бібліотеку для дітей (с.Гришківці). Про те, що її тут з нетерпінням чекали, свідчила казкова передноворічна атмосфера, створена фантазією бібліотекарів, спритними руками найактивніших користувачів бібліотеки та артистичними здібностями учнів молодших класів Дмитрівської школи.

 

 

     Головним наповнювачеv заходу, який відбувся в читальній залі бібліотеки, стали кращі творчі роботи учасників конкурсу сімейних історій «Коли мої тато  і мама були маленькими». Їх презентації проходили між веселими іграми, які  проводила з дітьми Зима-чарівниця. Критеріями оцінки робіт  стали : відповідність темі, захоплюючий зміст та оригінальне  оформлення. Перше місце здобули: Куліш Софія (с.Красівка) та Стадник Каріна (с.Слободище), друге – Коваль Богдана (с.Мирославка) та Білоус Олена (с.Никонівка), третє – Чухрай Ілля (с.Осиково), Дудар Вадим ( с.Гришківці) та  Блищик Аня (с.Озадівка).

 


   Присутній на святі начальник відділу культури і туризму Бердичівської райдержадміністрації Л.П. Кобилінський подякував дітям за спогади дитинства: барвисті, веселі й теплі; за можливість доторкнутись до історій, знайомих кожному дорослому. Дитинство - це святість, це нетлінний скарб, і як  не склалося б воно, там завжди знайдеться щось приємне і незабутнє. Леонід Петрович відмітив важливість таких бібліотечних заходів, адже вони не тільки розвивають творчі здібності дітей, а й сприяють зміцненню родинних зв’язків, спонукають до спільних  захоплень, які роблять  життя сім’ї повноціннішим і цікавішим.

   Учасники  конкурсу отримали  грамоти, подяки та подарунки, а всі діти  - солодкі гостинці.


    Працівники районної бібліотеки для дітей щиро вдячні батькам, вчителям, працівникам сільських книгозбірень за співпрацю і впевнені, що кожна хвилина, проведена дітьми в бібліотеці, принесе їм чимало користі, зігріватиме їхні серця приємними спогадами, а життя розфарбовуватиме в яскраві кольори.   

—————

Назад