"І сум, і біль...Чорнобиль"

26.04.2014 13:07

            Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога не покидає людей пов'язаних зі скорботним часом ядерного апокаліпсису. Чорнобильська біда навіки залишиться в нашій пам'яті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров'ям та життям.

    Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії. Перед живими. Перед пам'яттю до померлих від радіаційного смерчу. Адже, скільки б не минуло часу, а чорний день чорнобильської трагедії завжди хвилюватиме людей – і тих, хто народився далеко від покривдженої землі, і тих, кого він зачепив недобрим крилом. Цей день, 26 квітня 1986 року, завжди об’єднуватиме всіх живущих одним спогадом, однією печаллю.

    28-й річниці Чорнобильської трагедії було присвячено книжкову виставку «Атомне лихо Чорнобиля» та огляд-спогад «І сум, і біль, Чорнобиль...», організовані та проведені працівниками районної бібліотеки для дітей.


 

 

 

—————

Назад