Подарунок від святого Миколая

20.12.2013 15:08

    19 грудня працівники та читачі районної бібліотеки для дітей переконалися в тому, що в свято Миколая відбуваються чудеса, здійснюються найзаповітніші мрії. Адже зранку до бібліотеки завітали голова районної державної адміністрації Володимир Андрійович Збаражський та заступник голови районної ради Федір Дмитрович Колібаба з подарунком, про який давно тут мріяли - комп’ютером.

    Бібліотека сьогодні - це важлива ланка в інформаційному просторі. Щоденна робота із запитами читачів доводить, що без активного впровадження новітніх технологій, бібліотека не зможе надалі успішно виконувати роль центру інформації, бути «віконцем у світ» підростаючому поколінню, допомагати їм у навчанні та розвитку. Один комп’ютер, який працює в бібліотеці з 2005 року,  вже не міг впоратись навіть з частиною необхідних завдань. 

    Наявність в бібліотеці ще одного комп’ютера значно підсилить інформаційну складову діяльності дитячої бібліотеки, повніше задовольнятиме запити користувачів, сприятиме удосконаленню умінь і навичок використання комп’ютерної техніки дітьми, формуванню інформаційної компетентності школярів.

    Працівники та користувачі бібліотеки щиро вдячні Бердичівській районній державній адміністрації та районній раді за чудовий подарунок, за розуміння і підтримку у необхідний момент.

 

—————

Назад